Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Oficina de Barris

Oficina de Barris de l’Ajuntament de Vilafranca és un servei que actua com a finestra única  dirigit a les associacions de veïns i veïnes de Vilafranca, per tal de recollir les demandes, aportacions, suggeriments, queixes o qualsevol altra qüestió que les entitats veïnals necessitin i en referència a qualsevol aspecte o tema que plantegin.

Adreça: Carrer de la Cort, 14
Telèfon: 93 8920358 (ext.1742)
Correu electrònic: [email protected]
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h

Directori d'Associacions de Veïnatge
Mapa de barris de Vilafranca

Alcadia de Proximitat. Visites de l'Alcalde i l'equip de govern als barris.

Serveis a les Associacions de Veïnatge
  • Dues visites anuals a totes les associacions de veïns i veïnes de Vilafranca. En aquestes visites les associacions de veïns i veïnes poden fer totes les seves demandes, exposar els problemes o situacions que preocupin al veïnat de cada un dels barris i sobre qualsevol temàtica, com ara cultura, ensenyament, esports, serveis socials, neteja, parcs i jardins, mobilitat, sanitat, civisme o qualsevol altre àmbit.
  • Les entitats veïnals es poden dirigir qualsevol dia laborable i en horari de treball a l´oficina de Barris per correu electrònic, telèfon del servei o de forma presencial, per tal de fer arribar qualsevol incidència que afecti als barris.
  • Servei d´ acompanyament i assessoraments personalitzats.
  • Suport a les activitats, esdeveniments i festes de caràcter lúdic cultural organitzat per les Associacions de veïns i veïnes
Convocatòria anual de subvencions de pública concurrència

Oficina de Barris convocarà anualment, sempre que el pressupost municipal anual de l’Ajuntament així ho contempli, subvencions de pública concurrència.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici